Hoe bestel ik mijn verhuizing?

Bij Verhuizen In De Regio heeft u de mogelijkheid direct online uw verhuizing te bestellen. Dit doet u door naar de pagina Tarieven te gaan. Vervolgens geeft u daar aan wat voor een verhuisteam u wilt inhuren, u vult uw gegevens in en kiest uiteindelijk de gewenste verhuisdatum. Als u vervolgens op bestellen klikt dan komt u bestelling binnen bij Verhuizen In De Regio. Direct wordt er vervolgens telefonisch contact met u opgenomen om alles door te spreken en te bevestigen.

Kan ik ook op zaterdag verhuizen?

Op zaterdag uw verhuizing laten uitvoeren is geen probleem. Het is tarief blijft hetzelfde. Geef tijdens uw bestelling aan dat u op een zaterdag wilt verhuizen.

Vanaf wanneer gaat het uurtarief lopen?

Het standaard uurtarief wat u betaalt voor de verhuisploeg gaat pas lopen vanaf het moment dat de verhuisploeg bij het laad-adres arriveert. Op het moment dat de verhuizing op het los-adres klaar is stop het lopen van het aantal uren. De tijd die tussen aankomst laad-adres en vertrek los-adres is de daadwerkelijk aantal uren dat berekend wordt. Voor het aan- en afrijden van de verhuisploeg wordt er eenmalig een starttarief doorberekend van standaard €50.

Kan ik meehelpen met vrienden en familie?

Uiteraard heeft u de mogelijk mee te helpen met vrienden of familie tijdens de verhuizing. Het is zelfs een voordeel voor u, aangezien u zelf bepaalt voor hoeveel uur u de verhuisploeg inhuurt. Hoeveel meer mankrachten u zelf kan organiseren voor tijdens de verhuizing, hoeveel minder uur u de verhuisploeg dient in te huren.

Zijn mijn goederen verzekerd?

U heeft de mogelijkheid om voor €25 uw goederen te verzekeren. Bij het bestellen van uw verhuizing kunt u aangeven dat u uw verhuizing wilt verzekeren. De verzekering zorgt ervoor dat uw goederen zijn verzekert tot een bedrag van maximaal €100.000.

Hoe gaat de betaling?

U betaalt pas op de verhuisdag zelf. De verhuisploeg heeft een mobiel pinapparaat bij zich zodat u daar het totaal bedrag